Forretter

Citron-persillebagt hellefisk

med sauteret fennikel og babyspinat,
serveret med hummerbisque samt sweet potato chips.

Stegte kammuslinger

med Skagen skinke fra slagter Munch,
hertil blomkålspuré, ristede hasselnødder samt trøffelolie og krydderurtesalat.

Varmrøget laks

anrettet med grønne asparges og spæde salater.
Hertil citron og krydderurtecreme, vinaigrette toppet med lakserogn og purløg.

Frisk stenbiderrogn

anrettet med hvide asparges, sprøde rugbrødsflager, syltede rødløg samt champagnesifon og brøndkarsesalat.
Kun i sæson. Tillægspris 35,- pr. couv.

Oksecarpaccio

anrettet med marineret salat.

Hertil oliven og semi dried tomater samt balsamicoglace og høvlet parmesanost.​

Ferskrøget laks med krabbesalat,

rørt med friske krydderurter.
Hertil grønne asparges, radiser og brøndkarsevinaigrette. ( dette er meget populært ).

Terrine af foiegras og svineskank

anrettet med spæde salater.

Hertil rosmarinsyltede gulerødder, løgmarmelade, braiseret minifennikel og rødvinsreduktion

​Restaurant Krabben | Vallensbæk Havn 7-11 | 2665 Vallensbæk Strand | tlf: 43 54 05 45  | fax: 43 54 06 44