Hovedretter

​Fisk og skaldyr efter sæson/ med torvets grønt.

( køkkenchefen sammensætter menuen og prisen).

Minimum 20 couverter:

Helstegt oksemørbrad

med sauterede svampe og råsyltede tranebær.
Hertil rødvinssauce og bagt mos af søde kartofler med hasselnødder.
Tillægspris 45,- pr. couv.

Spinatfarseret perlehønebryst

med ovnbagt hokaido-græskar og rødløg.
Hertil rosmarinstegte pommes risollées samt æblecidersky.

Kalvefilet stegt som vildt

serveret med syltede tyttebær, årstidens grønt, waldorfsalat,
hvide kartofler samt ribsgelé og vildt-flødesauce.

Timian-honning marineret andebryst

med årstidens grønt, jordskoktimbale samt friteret østershat.

Hertil kartoffellasagne og portvinsflødesauce.​

Honning glaseret kronhjortefilet

med bagte rodfrugter og rødvinsmarineret pære.
Hertil årstidens grønt samt stegte kartofler og calvadossauce.
Tillægspris 45,- pr. couv.

Bøf af kalveribeye

med langtidsbagte cherrytomater, hasselback kartofler og årstidens grønt.
Hertil bordelaise- og bearnaisesauce.

​Restaurant Krabben | Vallensbæk Havn 7-11 | 2665 Vallensbæk Strand | tlf: 43 54 05 45  | fax: 43 54 06 44