Selskabslokaler med udsigt til lystbådhavn

​Giv dit selskab de bedste rammer i vores selskabslokaler på Restaurant Krabben i Vallensbæk nær Brøndby og Hvidovre. Vi tilbyder at tage hånd om dit arrangement og giver dig de bedste betingelser for en vellykket dag. 

Vi arrangerer både større og mindre selskaber i vores lokaler. Kontakt os, så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi skaber rammerne for din perfekte fest.

Festlokaler i smukke omgivelser

Lige uden for vinduet har vi Vallensbæk Lystbådhavn, og der findes ikke mange andre restauranter i Brøndby, Hvidovre, Greve eller Ishøj, der har en smukkere udsigt i deres selskabslokaler end vores.

​Bordene i Krabbens selskabslokaler vil være smukt pyntet med hvide duge, levende lys og blomsterdekorationer, og vores professionelle personale vil sørge for at tage godt hånd om dine gæster under hele arrangementet.

Læs mere om afholdelse af selskaber i vores lokaler her.

​Booking af festlokaler

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 43 54 05 45 for at høre mere om vores selskabslokaler eller for at booke en dag.

Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skal påtænker at afholde et arrangement hos os og gerne vil have en indledende snak om festen og vores selskabslokaler.

Navigation

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb