Afholdelse af selskab hos Restaurant Krabben

Der er meget at tænke på, når du står for at skulle arrangere en større fest, men her har du glæde af vores mangeårige ekspertise i afholdelse af selskaber. På Restaurant Krabben søger vi for at give dig den bedste ramme, så du kan slappe af og nyde din dag, mens vi tager os af alt det praktiske, der opstår i forbindelse med afholdelse af et selskab.

Her kan du læse mere om, hvordan vi tager hånd om dig og dine gæster, når du vælger at lade os stå for din fest. Ved afholdelse af selskab hos Restaurant Krabben kan du nyde lystbådehavnens kulisse, mens vores professionelle personale tager hånd om dig og dine gæster. Bordene pyntes med hvide duge, blomsterdekorationer og levende lys, så der er den rette stemning.

Prisen pr. kuvert for et arrangement i vores selskabslokaler er: 788 kroner pr. kuvert for minimum 20 personer.

Et arrangement hos os begynder med en velkomstdrik, og herefter serverer vi tre retter mad for dig og dine gæster. Der kan tilkøbes natmad, hvis du ønsker det. Under middagen serveres hvid- og rødvin ad libitum og til desserten skænkes et enkelt glas dessertvin.

Herefter serveres kaffe og te, og der tilbydes en cognac eller likør til hver gæst. Der kan tilkøbes chips for 15 kroner pr. kuvert, fyldt chokolade for 22 kroner pr. kuvert eller 2 stk. flotte petitfours til 52 kroner pr. kuvert.

Arrangementet varer seks timer, dog tillægges en ekstra time, hvis du vælger, at vi også skal servere natmad. Du sammensætter selv menuen ud fra vores kort med en forret, hovedret og dessert. Der kan arrangeres en særskilt menu for børn under 12 år, hvis du ønsker det.

Der skal betales et reservationsgebyr på 200 kroner pr. kuvert. Det modregnes selvfølgelig i den endelige betaling for arrangementet, som senest forefalder ved festens afslutning.

Der kan betales med Dankort, check eller kontant.​ Vil du høre mere om afholdelse af selskab, så kontakt os på telefon 43 54 05 45.

Navigation

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb