Hovedretter

​Fisk og skaldyr efter sæson/ med torvets grønt.

( køkkenchefen sammensætter menuen og prisen). Minimum 20 couverter:

Helstegt oksemørbrad

med sauterede svampe og råsyltede tranebær.
Hertil rødvinssauce og bagt mos af søde kartofler med hasselnødder.​

Tillægspris 55,- pr. couv.

Spinatfarseret perlehønebryst

med ovnbagt hokaido-græskar og rødløg.
Hertil rosmarinstegte pommes risollées samt æblecidersky.

Kalvefilet stegt som vildt

serveret med syltede tyttebær, årstidens grønt, waldorfsalat, hvide kartofler samt ribsgelé og vildt-flødesauce.

Timian-honning marineret andebryst

med årstidens grønt, jordskoktimbale samt friteret østershat.


Hertil kartoffellasagne og portvinsflødesauce.​

Honning glaseret kronhjortefilet

med bagte rodfrugter og rødvinsmarineret pære.
Hertil årstidens grønt samt stegte kartofler og calvadossauce.​

Tillægspris 55,- pr. couv.​

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb

​Nyhedsbrev

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev her