​​Restaurant Krabben Vallensbæk Havn 7-11 2665 Vallensbæk Strand tlf: 43 54 05 45

A lá carte menu fra kl. 17:00

Forretter

              sælges kun ifølge med hovedret.
​​

Månedens forret

Se månedens forret i restauranten.

98,-​

Terrine af braiseret svinenakke og urter

med bitre salater, cornichoner, puré af bagte rødbeder og kålchips.

Kr. 98,-

Rødbedegravad laks

puffede maltpuder, syltet knoldselleri, rygeost creme og luftig dildsne.

Kr. 105,-

Skåret tatar af okseinderlår

krydderurteemulsion, syltede sennepsfrø, brændt agurk,

sprøde kartoffelchips og karse.

Kr. 115,-

Bruchetta
​ med tomatconcassé, hvidløg og basilikum
kr. 78,-

Dagens suppe

Kr. 88,-

​Brødkurv
​ med hjemmebagt brød som forret
​smør eller aioli Kr. 15,- per person

Steak kort

200 gram steak af oksemørbrad Kr. 225,-

200 gram steak af oksefilet Kr. 215,-

250 gram steak af kalve ribeye Kr. 235,-

Tilkøb af extra kød Kr. 85,- per 100 gram.

Tilkøb af extra sauce Kr. 20,- per person.

Tilkøb af dagens garniture Kr. 15,- per person.

Samtlige steaks serveres med hjemmelavede ​håndskårne
​pommes ​frites og sæsongrønt.
​Vælg ​mellem hjemmerørt sauce bearnaise eller peber ​sauce.

Alle steaks steges ”medium”, medmindre du beder ​om at få
​den stegt ”rare” eller ” welldone ”. ​Vi beder dig om at kontrollere din
​steak ved ​modtagelsen. Det gøres ved at skære et tværsnit ​ca. 4 cm
​inde i bøffen og se om kødet er som ​ønsket.
​Hvis den ikke er som bestilt ​kontakt venligst personalet.


Sideorders - kun ifølge med hovedret:

Stegte hjemmelavede løgringe med chili- og hvidløgsmayo Kr. 50,-

 

Mac´n cheese Kr. 50,-

​Bruschetta med tomat concassé, hvidløg og basilikum Kr. 50,-

Tomat salat eller grønsalat, Kr. 75,-


Hovedretter

Dagens fisk

Se tavlen / spørg tjeneren

Kr. 235,-

Ragout af kalvehale

grov kartoffelkompot tilsmagt med syltede sennepskorn
​og brunet smør, karse og knuste flæskesvær.

Kr. 210,-

Klassisk wienerschnitzel

af kalveinderlår med pommes sauté, grønne ​ærter og skysauce
​samt citron, kapers, frisk ​peberrod og benfri sild.

Kr. 195,-

Plankesteak med oksefilet

mør oksefilet på egetræsplanke med pommes ​duchesse,
​grilltomat, sæsongrønt samt ​krydderurtesmør.

Kr. 205,-

Krabbens stjerneskud

paneret pandestegt rødspættefilet, koldrøget ​​laks, rejer, ​kaviar,
​asparges og thousand Island ​​dressing, anrettet på smørristet brød.

Kr. 188,-

Månedens hovedret

Se månedens hovedret i restauranten.

Kr. 225,-

Krabbens bacon cheese burger

med chili mayonaise og håndskårne pommes frites

Kr. 175,-

Den kødløse burger (vegetar)

af dehydreret kartoffel, brocoli, porre og piment,

chilimayonaise og håndskårne pommes frites

Kr. 175,-

Desserter

Månedens dessert

Se månedens dessert i restauranten.

Kr. 95,-

Hjemmebagte pandekager

med bærcoulis og vaniljeis

Kr. 95,-

Profiteroles
med vanilje is, friske bær og chokolade sauce

Kr. 95,-

Kirsebær mousse

med syltede amaretto kirsebær, chokolade ganache,
​krystalliseret hvid hokolade, jordskokchips og rød skovsyre

Kr. 95,-

Tre gode danske oste

med kvædekompot, ristede mandler og karse

samt sprøde flager

Kr. 128,-

Til kaffen

​Hjemmebagt kransekage med nougat kr. 42,-

3 stk. fyldt chokolade kr. 30,-

2 stk. petit fours kr. 52,-

Børnemenu

​​( et tilbud kun til ​gæster under 12 år )

Hjemmelavet lasagne

Lavet på oksekød og ost

Hjemmelavede kyllingesnuggets

Hjemmelavede kyllingenuggets på spyd, pommes frites, ketchup og remoulade

Børneburger

med tomat, agurk, pommes ​frites, ketchup og remoulade

Fiskefilet

med pommes frites, ketchup ​og remoulade

Minipizza med skinke og ost

pommes frites, ketchup og ​remoulade

Alle ovenstående retter serveres med grøntsagsspyd
Frit valg kr. 115,- per person

Desserter

vaniljeis med frisk frugt pandekage med vaniljeis og syltetøj

Frit valg kr. 70,- per person

​Restaurant Krabben | Vallensbæk Havn 7-11 | 2665 Vallensbæk Strand | tlf: 43 54 05 45 | fax: 43 54 06 44 ​

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 163 anmeldelser på Facebook​