​​Restaurant Krabben Vallensbæk Havn 7-11 2665 Vallensbæk Strand tlf: 43 54 05 45

      ​A lá carte menu fra kl. 17:00

Forretter

serveres kun ifølge med hovedret.

​​

Månedens forret

Se månedens forret i restauranten.

105,-​

Ceviche af Kuller
Marineret i lime, chili og koriander anrettet med ristede
​saltede peanuts samt agurk og ​tomat syltet i koldpresset
​rapsolie toppet med ​frisk krydderurtesalat.

118,-

Koldrøget laks
Serveret med fynsk rygeost creme, syltet glaskål
radise crudité, sprød maltjord, ærteskud og karse.

128,-

Skåret tatar af Okseinderlår
Syltede brændte perleløgskaller, trøffelmayonnaise,
smørristede croutons med løgaske, karse og rød skovsyre.

138,-

Bruschetta
​Tomat, hvidløg og basilikum samt smørristet brød.

75,-

Confiterede jordskokker ( vegetar )
​Serveret lune med sort trøffel pure, jordskokchips
rød skovsyre og karse.

128,-

Hovedretter

Månedens hovedret

Se månedens hovedret i restauranten.

245,-

Krabbens stjerneskud
Friskpaneret rødspættefilet, koldrøget laks, rejer, kaviar, asprarges
og thousand Island dressing, anrettet på smørristet brød.

225,-

Moules frites, minimum 2 couverter.
Dampede blåmuslinger med hvidvin, fløde, urter, hvidløg og persille.
Serveret med pommes frites, hjemmelavet aioli og citron.

per person 185,-

Stegt knoldselleri ( vegetar )
Gratineret med blød hvidskimmel ost,
smørsauteret perlebyg med syltet sommergrønt,
let røget gulerodspuré samt krydderurtesalat.

195,-

Klassisk Wienerschnitzel
Skåret af kalveinderlår med pommes sauté, grønne ærter og
​skysauce samt citron, kapers, frisk peberrod og benfri sild.

225,-

Plankesteak af oksefilet
200G oksefilet på egetræsplanke med pommes duchesse,
grilltomat, sæsongrønt og krydderurtesmør.

235,-

Helstegt Rødspætte
Serveret med hvide pillede Danske kartofler,
​citron sæsongrønt samt brunet smør.

245,-

Steak kort

Krabbens bacon cheese burger
med chili mayonnaise og håndskårne pommes frites.

185,-

Den kødløse burger
med bøf af dehydrerede grøntsager,
chili mayonnaise og håndskårne pommes frites.

185,-

200 gr. steak af oksemørbrad

245,-

200 gr. steak af oksefilet

225,-

250 gr. steak af kalve ribeye

235,-

Tilkøb af extra 100 gr. kød 95,-

Alle steaks serveres med håndskårne
​pommes frites, bagte cherrytomater på stilk
samt enten hjemmepisket bearnaise eller
​mild peber sauce.

Tilkøb af extra sauce eller
tilkøb af dagens sommersauté.

20,- per person.

​Sideorders (kun ifølge med hovedret)

Hjemmelavede løgringe med chili og hvidløgsmayonnaise.

Bruschetta med tomat concassé, hvidløg og basilikum.

Grøn blandet salat med thousand island dressing.

Kartoffelmos med blødeløg, bacon og karse.

Pris per stk. per person 55,-


​Desserter

Månedens dessert

Se månedens dessert i restauranten.

105,-

Hjemmelavede pandekager
Serveret med bærkompot og vanilje is.

95,-

Profitterolles
Serveret med chokoladesauce,
​friske bær og vanilje is.

105,-

3 slags danske oste
Hjemmelavet kvædekompot,
​saltede nødder og sprødt.

128,-

Variation af rabarber.
Rabarber mousse, rabarber kompot, syltede rabarber,
rabarber marengs og frysetørret rabarber.

95,-

3 slags sorbet
Serveret med friske bær
samt stykker af mørkchokolade.

105,-

Til kaffen

​Hjemmebagt kransekage med nougat 42,-

3 stk. fyldt chokolade 30,-

2 stk. petit fours 52,-

​Børne menu

​Hjemmelavede kyllingenuggets

med pommes frites, ketchup og remoulade.

Børneburger
med tomat, agurk, salat, pommes frites, ketchup og remoulade.

Fiskefilet
med citron, pommes frites, ketchup og remoulade.

Minipizza med skinke og ost
med pommes frites, ketchup og remoulade.

​​

Alle børne retter serveres med grøntsagsspyd.

Frit valg 118,-

​​

Desserter

Vaniljeis
med chokoladesauce.

Hjemmelavet pandekage
med vaniljeis og jordbærsyltetøj.

Frit valg 78,-

​​

Børne retter er kun tilegnet gæster under 12 år.

​Restaurant Krabben | Vallensbæk Havn 7-11 | 2665 Vallensbæk Strand | tlf: 43 54 05 45 | fax: 43 54 06 44 ​

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook​