Afholdelse af selskab med tilhørende selskabsmenu

Der er meget at tænke på, når du står og skal arrangere en større fest. Her kan du få glæde af vores mangeårige ekspertise i afholdelse af selskab. På Restaurant Krabben sørger vi for at give dig de bedste rammer, så du kan slappe af og nyde dagen. Vi tager os af alt det praktiske, der opstår i forbindelse med afholdelse af selskab – og står også gerne for selskabsmenu, så I kan få god mad til fest.

Vores restaurant er beliggende i Vallensbæk – tæt på Brøndby og Hvidovre, men du er naturligvis velkommen uanset hvor du kommer fra.

Vi tager hånd om dine gæster, når du vælger at lade os stå for din fest. Ved afholdelse af selskab hos os, kan du nyde lystbådehavnens kulisse, mens vores professionelle personale tager sig af gæsterne. Bordene pyntes med hvide duge, blomsterdekorationer og levende lys, så vi skaber den rette hyggelige stemning alt efter arrangementet. Det kan f.eks. være, at du skal holde barnedåb, bryllup, konfirmation eller noget helt andet.

Prisen pr. kuvert for et arrangement i vores selskabslokaler er kr. 788,- (minimum 20 personer). Der skal betales et reservationsgebyr på kr. 200,- pr. kuvert. Det modregnes selvfølgelig i den endelige betaling for arrangementet, som senest forefalder ved festens afslutning. Der kan betales med Dankort, check eller kontakt.

Skal du bruge mad til fest?

Når du bestiller mad til fest, skal det være en god selskabsmenu!

Et arrangement hos os begynder med en velkomstdrink og herefter serverer vi tre retter mad for dig og dine gæster. Der kan også tilkøbes natmad, hvis du ønsker det. Under middagen serveres hvid- og rødvin ad libitum, og til desserten skænkes et enkelt glas dessertvin.

Herefter serveres der kaffe og te, og der tilbydes en cognac eller likør til hver gæst. Der kan desuden tilkøbes chips for kr. 15,- pr. kuvert, fyldt chokolade for kr. 22,- pr. kuvert eller 2 stk. flotte petitfours til kr. 52,- pr. kuvert.

Arrangementet varer 6 timer – dog tillægges en ekstra time, hvis du vælger, at vi også skal servere natmad. Du sammensætter selv din selskabsmenu ud fra vores kort med en forret, hovedret og desset. Der kan arrangeres en særskilt menu for børn under 12 år, hvis dette ønskes.

Ring og bestil lokaler til afholdelse af selskab

Vil du gerne høre mere om muligheder for mad til fest ved afholdelse af selskab hos os, kan du altid kontakte os. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål til mad, priser, faciliteter og mere.

Ring til os fra kl. 11.00 på telefon: 43 54 05 45

Vi glæder os til at stå for afholdelse af selskab med en lækker selskabsmenu!

Navigation

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb