Obs! Ved reservation til 8 pers og der over vil der skulle vælges en samlet menu, hvis dette ikke er muligt skal vi herved oplyse at der kan forekomme produktionstid. 

Afholdelse af selskab med tilhørende selskabsmenu

Der er meget at tænke på, når du står og skal arrangere en større fest. Her kan du få glæde af vores mangeårige ekspertise i afholdelse af selskab. På Restaurant Krabben sørger vi for at give dig de bedste rammer, så du kan slappe af og nyde dagen. Vi tager os af alt det praktiske, der opstår i forbindelse med afholdelse af selskab – og står også gerne for selskabsmenu, så I kan få god mad til fest.

Vores restaurant er beliggende i Vallensbæk – tæt på Brøndby og Hvidovre, men du er naturligvis velkommen uanset hvor du kommer fra.

Vi tager hånd om dine gæster, når du vælger at lade os stå for din fest. Ved afholdelse af selskab hos os, kan du nyde lystbådehavnens kulisse, mens vores professionelle personale tager sig af gæsterne. Bordene pyntes med hvide duge, blomsterdekorationer og levende lys, så vi skaber den rette hyggelige stemning alt efter arrangementet. Det kan f.eks. være, at du skal holde barnedåb, bryllup, konfirmation, rund fødselsdag, reception eller noget helt andet.

  Seks timers arrangement

Prisen pr. kuvert for et 6 timers arrangement i vores selskabslokaler er kr. 895,- (minimum 20 personer). Der skal betales et reservationsgebyr på kr. 250,- pr. Person.

14 dage før afholdelse af arrangementet vil vi bede om et estimeret beløb på ca. halvdelen af det samlede regnings beløb. Dette modregnes selvfølgelig i den endelige betaling for arrangementet, som senest forefalder ved festens afslutning. Alle selskabs arrangementer kan kun betales med Dankort eller kontant.

Ved betaling med andre betalingskort pålægges et gebyr på kr 2,5% ved afregning. 

Skal du bruge mad til fest?  laver vi også gerne menuer og buffétter ud af huset.

Når du bestiller mad til fest, skal det være en god selskabsmenu!

Et arrangement hos os begynder med en velkomstdrink og herefter serverer vi tre retter mad, ( hovedretten bydes også anden gang ). for dig og dine gæster. Der kan også tilkøbes natmad, hvis du ønsker det. Under middagen serveres hvid- og rødvin ad libitum, til desserten skænkes et enkelt glas dessertvin.

Herefter serveres der filterkaffe og te, og der tilbydes en cognac eller likør til hver gæst. Der kan desuden tilkøbes chips for kr. 25,-pr. person, fyldt chokolade for kr. 30,- pr. kuvert.

Arrangementet varer 6 timer – dog tillægges en ekstra time, hvis du vælger, at tilkøbe natmad. Du sammensætter selv din selskabsmenu ud fra vores kort med en forret, hovedret og dessert, ( hovedretten bydes også anden gang ). Der kan arrangeres en særskilt menu for børn under 12 år, hvis dette ønskes.

Pris for børn under 12 år Kr. 525,-

Skulle der være behov for extra timer, samt bar med eller uden bartender kan dette tilkøbes efter aftale afhængig af indhold i baren. 

​  

Fire timers arrangement

Prisen for et 4 timers arrangement er Kr. 595,- per person, ( minimum af 10 couverter ). det er muligt at vælge imellem tidspunkterne 12-16 eller 18-22.

( extra timer kan tilkøbes after aftale )

Der er 2 menuer at vælge imellem og her bydes hovedretten ikke anden gang.

Det består af 1 velkomstdrink, 3 retters menu, 1 glas hvidvin, 2 glas rødvin, filter kaffe / the.

Ring og bestil plads til afholdelse af selskab.

Vil du gerne høre mere om muligheder for mad til fest ved afholdelse af selskab hos os, kan du altid kontakte os. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål til mad, priser, faciliteter og mere.

Ring til os fra kl. 10.30 på telf. 43 54 05 45.

Eller send en mail til 

info@restaurant-krabben.dk 

Vi glæder os til at stå for afholdelse af selskab med en lækker selskabsmenu!

Navigation

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb