Forretter
Rørt tatar
med trøffel creme, friteret kapers,
syltede rødløg samt sprøde chips og urter.
Kr. 125,-
Kold røget Færøsk laks
med rygeoste creme Radise, asparges citrus olie,
rugbrøds crunch og krydderurter.
Kr. 135,-
Rødtun tatar
med flødeoste crème, springløg, tapioka-chips,
ristede sesamfrø og Yuzu-vingrette toppet med urter.
Kr. 135,-
Stegte kammuslinger
på bund af blomkåls puré, anrettet med skagenskinke,
salt ristede hasselnødder, grøn trøffelolie og urter.
Kr. 145,-
Hovedretter
Kalvemørbrad ca. 200g.
med pommes fritter og valgfri sauce.
Kr. 285,-
Wienerschnitzel
med pommes saute dampet ærter og rødvin sauce.
Kr. 245,-
Plankebøf af oksefilet ca. 200g
med pommes Duchess og kryddersmør.
Kr. 235,-
Ribeye af okse ca. 250g
med pommes fritter og valgfri sauce.
Kr. 255,-
Krabbens cheddar/bacon-Burger ca. 200g
med hjemme rørt salatmayo, rød dressing og salat,
cheddarost, bacon, bløde løg og syltede agurker.
Hertil pommes fritter og chilli-mayo.
Tilkøb af peber- eller rødvinssauce 2 dl. 45,-
Kr. 235,-
Krabbens vegetar Burger
Lavet på svampe og rødbede. Hertil pommes frittes.
Kr. 225,-
Dagens fisk (spørg tjeneren)
med dagens kartofler og brunet smør
Kr. 265,-
Tilkøb:
Tomat salat Kr. 65,-
Grøn salat Kr. 65,-
Garniture Kr. 45,-
Extra sauce Bearnaise, Peber- eller rødvinssauce 2 dl. Kr. 45,-
Extra kartofler / pommes frittes, pris per portion Kr. 45,-
Desserter
Hvid chokolade fragilite
med mynte marineret jordbær.
Kr. 135,-
Hjemmebagte Pandekager
med vaniljeis.
Kr. 125,-
Gateau Marcel
med hindbær kompot og havtorn sorbet.
Kr. 135,-
Koldskåls panacotta
med Grand marnier marineret jordbær.
Kr. 125,-