Aften menukort fra kl. 17:00​

Forretter​

​Månedens forret

Se månedens forret i restauranten.

105,-​

Håndpillede rejer

på ristet rugbrød, avokadocreme, agurk, dild 

og grillet citron.

115,-

Koldrøget laks

Serveret med fynsk rygeostcreme, syltet glaskål
radise crudité, sprød maltjord, ærteskud og karse.

128,-

Oksecarpacio

med sprøde salater, æblechili chutney, syltede rødbeder og høvlet parmesan.

128,-

Skåret tatar af okseinderlår

syltede brændte perleløgskaller, chilimayonnaise,
hjemmelavede chips med løgaske, karse og rød skovsyre.

138,-

​Bruschetta

​Tomat, hvidløg og basilikum samt smørristet brød.

75,-

Confiterede jordskokker ( vegetar )

Serveret lune med sort trøffel pure, jordskokchips
rød skovsyre og karse.

128,-

(ønsker man at dele, extra opdækning kr. 30,-)​

Steak kort

Krabbens bacon cheese burger

​med chili mayonnaise og håndskårne pommes frites.

185,-

Den kødløse burger

med bøf af dehydrerede grøntsager,
chili mayonnaise og håndskårne pommes frites.

185,-

200 gr. steak af oksemørbrad

245,-

200 gr. steak af oksefilet

225,-

Tilkøb af extra 100 gr. kød 95,-

Alle steaks serveres med håndskårne pommes frites bagte cherrytomater på stilk samt enten hjemmepisket bearnaise eller mild peber sause.

Tilkøb af extra sauce

20,- per person.

​Sideorders

  • Hjemmelavede løgringe med chili og hvidløgsmayonnaise.
  • Bruschetta med tomat concassé, hvidløg og basilikum.
  • Grøn blandet salat med thousand island dressing.

(kun ifølge med hovedret)​

Pris per stk. per person 55,-​

Hovedretter

Månedens hovedret

Se månedens hovedret i restauranten.

245,-​

Krabbens stjerneskud

Friskpaneret rødspættefilet, koldrøget laks, rejer, kaviar, asprarges og thousand Island dressing, anrettet på smørristet brød.

225,-

​Stegt knoldselleri ( vegetar )

Gratineret med blød hvidskimmel ost, smørsauteret perlebyg med syltet grønt, let røget gulerodspuré samt krydderurtesalat.

195,-

Klassisk Wienerschnitzel

Skåret af kalveinderlår med pommes sauté, grønne ærter og skysauce samt citron, kapers, frisk peberrod og benfri sild.

225,-

Ragout af skank fra krondyr

hertil rodfrugt mos, syltede tyttebær og fedetegrever.

215,-

Plankesteak af oksefilet

200G oksefilet på egetræsplanke med pommes duchesse, grilltomat, sæsongrønt og krydderurtesmør.

235,-

Plankesteak med laks

Serveret på egetræsplanke med pommes duchess,
grilltomat, sæsongrønt og krydderurtesmør.

235,-

(ønsker man at dele, extra opdækning kr. 30,-)​

​Desserter

Månedens dessert

Se månedens dessert i restauranten.

105,-

Hjemmelavede pandekager
​Serveret med bærkompot og vanilje is.

95,-

Profitterolles
​Serveret med chokoladesauce,
​friske bær og vanilje is.

105,-

3 slags danske oste
​Hjemmelavet kvædekompot,
​saltede nødder og sprødt.

128,-

Lun chokolade brownie.

med chokoladeganache, og broken gel af mandarin

95,-​

3 slags sorbet
​Serveret med friske bær
samt stykker af mørkchokolade.

105,-

Til kaffen

​Hjemmebagt kransekage med nougat 42,-

3 stk. fyldt chokolade 30,-

2 stk. petit fours 52,-

(ønsker man at dele, extra opdækning kr. 30,-)​

​Børne menu

​Hjemmelavede kyllingenuggets​

​med pommes frites, ketchup og remoulade.

Børneburger

med tomat, agurk, salat, pommes frites, ketchup og remoulade.

Fiskefilet

med citron, pommes frites, ketchup og remoulade.

Minipizza med skinke og ost

med pommes frites, ketchup og remoulade.

​​

Alle børne retter serveres med grøntsagsspyd.

Frit valg 118,-

​​

Desserter

Vaniljeis

med chokoladesauce.

Hjemmelavet pandekage

med vaniljeis og jordbærsyltetøj.

Frit valg 78,-

​​

Børne retter er kun tilegnet gæster under 12 år.

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb

​Nyhedsbrev

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev her