​DATO

ARRANGEMENT

Fredag 26. januar​​

Fransk aften fra kl. 18:00 til 23:30 - 6 retter & 6 ​vine - UDSOLGT

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 975,- ​per person.​

Dining Week på Krabben

Skal købes via diningweek.dk

Lørdag 1. juni​

Stor Fisk- og skaldyrs aften fra kl. 18:00 - 23:30

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 975,- ​per person.

Skt. Hans aften

Søndag 23. juni​

Skt. Hans på Krabben fra kl. 17:00. Fast 4-retters menu denne aften.

​Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 450,- per person. Børn under 12 år vælg fra børnemenuen på dagen.

Lørdag 24. august​

Italiensk vin & mad aften fra kl. 18:00 - 23:30. 6-retters menu med tilhørende vine.​

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 975,- ​per person.

Lørdag 14. september​

Middag på Krabben fra 18:00 - 21:30

Snack, Braisseret​ spidsbryst med coleslaw, Stegt flæsk med persillesovs samt forskellige øl (begge dele ad libitum). Pris kr. 575,- per person.

Lørdag den 5. oktober​

Vildt aften fra kl. 19:00 - 23:30. 5-retters menu og tilhørende vine.​

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 975,- ​per person.

Dining Week

Fredag 11. oktober til 

Søndag 20. oktober​

Dining Week på Krabben

Skal købes via diningweek.dk

Mortens aften

​Søndag 10. november

Mortens aften på Krabben.

Skal forudbestilles og forudbetales.

Menuen sælges også ud af huset.​

Mandag 18. november til 

Søndag 22. december​

Juleborde på Krabben

Julens traditionelle anretninger i forskellige størrelser.

Juleborde serveres fra kl. 12:00.

2. juledag

Torsdag 26. december​

Stor julebuffet 2. juledag - 12:00 - 16:00​

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 450,- per person. Børn under 12 år halv pris.

Buffeter​, bestilles fire hverdage før afholdelse.

BRUNCH-BUFFET

FRA KL. 12.00 TIL KL. 14.30

  • Brødkurv bestående af: Mini weinerbrød,     
  • rugbrød og hjemmebagt hvidt brød.
  • The og kaffe. 2 slags juice.
  • 2 slags marmelade.
  • Røræg med purløg og bacon.
  • Ristede brunchpølser.
  • Varm røget laks med plukkede salater.
  • Drænet græsk yoghurt med blåbær.
  • Serano skinke med melon.
  • Amerikanske pandekager med ahorn-sirup.
  • Tomatsalat med mozzarella og rødløg.
  • Lun leverpostej m/ristede champignon.
  • Stort blandet frugtfad.
  • 2 slags modne europæiske oste m/ kiks og oliven.

Pris pr. person for et 3 times arrangement,
Minimum 25 couv. Kr. 350,-

Ved køb af velkomstdrink forlænges

arrangementet med én halv time. 

Ved færre end 25 pers. ring for pris.

Minimum 10 personer.

Buffet 1

  • 2 slags sild med behørig garniture.
  • Stegt rødspættefilet med citron og remoulade.
  • Koldrøget laks med lun røræg og purløg.
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Helstegt Kalvetyksteg med rødvinssauce.
  • Helstegt ribbenssteg med hjemmelavet rødkål.
  • 2 slags oste med druer, oliven, kiks og brød.
  • Gammeldaws æblekage med flødeskum og ribsgelé.
  • Incl. div. brød, fedt og smør.

Minimum 10 couv. Kr. 395,-

​​Buffet 2

  • Krabbesalat anrettet med radiser og grønne asparges.
  • Varmrøget laks med citron, fennikelsalat og urtecreme.
  • Tomatsalat med mozzarella, rødløg og basilikumspesto.
  • Kikærtemos med tapenade af soltørrede tomater.
  • Rosmarinstegt unghanebryst og grønsagstærte med bacon og fetaost.
  • Helstegt sydamerikansk oksesteg med svampe a la cremé.
  • Butterdejsindbagt svinemørbrad med kartoffelkage.
  • 3 slags oste med druer, oliven , kiks og brød.
  • Hjemmelavet sandkage med saltkaramel.

Minimum 15 couv. Kr. 445,-

Vi gør opmærksom på at disse buffeter vil blive afløst af vores Julebuffeter i perioden

                     27/11-2023 til og med 23/12-2023

Navigation

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb