​DATO

ARRANGEMENT

Fredag 26. januar​​

Fransk aften fra kl. 18:00 til 23:30 - 6 retter & 6 ​vine - UDSOLGT

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 975,- ​per person.​

Dining Week på Krabben

Skal købes via diningweek.dk

Lørdag 1. juni​

Stor Fisk- og skaldyrs aften fra kl. 18:00 - 23:30

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 975,- ​per person.

Skt. Hans aften

Søndag 23. juni​

Skt. Hans på Krabben fra kl. 17:00. Fast 4-retters menu denne aften.

​Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 450,- per person. Børn under 12 år vælg fra børnemenuen på dagen.

Lørdag 24. august​

Italiensk vin & mad aften fra kl. 18:00 - 23:30. 6-retters menu med tilhørende vine.​

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 975,- ​per person.

Lørdag 14. september​

Middag på Krabben fra 18:00 - 21:30

Snack, Braisseret​ spidsbryst med coleslaw, Stegt flæsk med persillesovs samt forskellige øl (begge dele ad libitum). Pris kr. 575,- per person.

Lørdag den 5. oktober​

Vildt aften fra kl. 19:00 - 23:30. 5-retters menu og tilhørende vine.​

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 975,- ​per person.

Dining Week

Fredag 11. oktober til 

Søndag 20. oktober​

Dining Week på Krabben

Skal købes via diningweek.dk

Mortens aften

​Søndag 10. november

Mortens aften på Krabben.

Skal forudbestilles og forudbetales.

Menuen sælges også ud af huset.​

Mandag 18. november til 

Søndag 22. december​

Juleborde på Krabben

Julens traditionelle anretninger i forskellige størrelser.

Juleborde serveres fra kl. 12:00.

2. juledag

Torsdag 26. december​

Stor julebuffet 2. juledag - 12:00 - 16:00​

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 450,- per person. Børn under 12 år halv pris.

Forretter

Citron-persillebagt hellefisk

med sauteret fennikel og babyspinat,
serveret med hummerbisque samt sweet potato chips.

Stegte kammuslinger

med Skagen skinke fra slagter Munch,
hertil blomkålspuré, ristede hasselnødder samt trøffelolie og krydderurtesalat.

Varmrøget laks

anrettet med grønne asparges og spæde salater.
Hertil citron og krydderurtecreme, vinaigrette toppet med lakserogn og purløg.

Oksecarpaccio

anrettet med marineret salat.

Hertil oliven og semi dried tomater samt balsamicoglace og høvlet parmesanost.​

Ferskrøget laks med krabbesalat

Rørt med friske krydderurter.
Hertil grønne asparges, radiser og brøndkarsevinaigrette. (dette er meget populært)

Navigation

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb