​​Restaurant Krabben Vallensbæk Havn 7-11 2665 Vallensbæk Strand tlf: 43 54 05 45

​                    Frokost menu

Frokost, hverdage fra kl. 11:30 – 16:00
Weekend fra. kl. 12:00 – 16:00
Frokost kort til kl. 16:00


Ved mere end 10 couverter skal det være
​én samlet menu


Vi tager forbehold for evt. fejl i tekst og priser på hjemmesiden.

2 slags hjemmemarinerede sild
Med kapers og løg.
Kr. 98,-

Christians Ø pigens kryddersild
Med hakket løg, smilende æg og kapers.
Kr. 98,-

Friskpaneret rødspættefilet ca. 140 g.

Serveret med hjemmerørt remoulade,
​citron og rugbrød.
Kr. 128,-


Røget laks
med fynsk rygeostcreme, syltet glaskål,

radisecruditè, maltjord, ærteskud, karse

og hjemmebagt brød.
Kr. 138,-

Tatar
​Med det hele
Kr. 148,-

Pariserbøf
Serveres på ristet brød med hakkede rødløg,
rødbeder, capers, høvlet peberrod, pickles og
rå æggeblomme.
Kr. 148,-

Stjerneskud
Serveres med stegt rødspættefilet, rejer, kaviar,
asparges og rød dressing samt ristet brød.
Kr. 148,-

Frokoststeak af oksefilet ca 180 g.
Serveret med kryddersmør, salat, dressing
samt håndskårne pommes frittes.
Kr. 218,-

Club sandwich m. kyllingebryst
Serveres med sprød salat og karrydressing.
Kr. 148,-

Husets hønsesalat.
Med sprød bacon og smørristet lyst brød.

Kr. 89,-

Krabbens cheddar/bacon burger.
Ca. 230g hakket oksekød, med bl. salat,
Thousand Island dressing og
​håndskårne pommes frites.
Kr. 175,-

Gammel ost

Serveres på rugbrød med fedt, løg og sky
​samt romflasken på bordet.
Kr. 98,-

Gorgonzola

serveres på ristet rugbrød med rødløg og rå æggeblomme.

Kr. 98,-


3 slags oste
Med oliven, brød og kiks
Kr. 128,-

​Desserter

Månedens dessert

Se månedens dessert i restauranten.

105,-

Hjemmelavede pandekager
Serveret med bærkompot og vanilje is.

95,-

Profitterolles
Serveret med chokoladesauce,
​friske bær og vanilje is.

105,-

3 slags danske oste
Hjemmelavet kvædekompot,
​saltede nødder og sprødt.

128,-

Lun chokolade brownie.

med vaniljeis, chokoladeganache, nøddekrokoant og

chokoladeflager105,-

3 slags sorbet
Serveret med friske bær
samt stykker af mørkchokolade.

105,-

Til kaffen

​Hjemmebagt kransekage med nougat 42,-

3 stk. fyldt chokolade 30,-

2 stk. petit fours 52,-

( ønsker man at dele, extra opdækning kr. 30,- )​

Quick lunch

Per 19/11 vil quick lunchen være julerelateret.​​

Min. 2 couv. pr. pers. kr. 179,-

2 slags hjemme marinerede sild ​med
​rødløg og capers.

Varm røget laks med urte-creme og dild.

Hønsesalat med sprød bacon..

2 af dagens oste. med kiks.

Frokost anretning

Per 19/11 vil anretningen være julerelateret.​

Min. 2 couv. Pris pr. pers. kr. 268,-

2 slags hjemme marinerede sild ​med
​rødløg og capers.

Lille smørstegt rødspættefilet med
citron og remoulade.

Varm røget laks med urte-creme og dild.

Hønsesalat med sprød bacon.

Lille oksefilet med bløde løg og surt.

2 af dagens oste. med oliven.

( ved flere end 15 personer, anrettes på fade )


Brunch buffet
( kun mod forudbestilling, senest 3 dage før )

 

Brødkurv bestående af:

Rugbrød, croissanter og hjemmebagt brød

The og kaffe

2 slags juice ( 2 glas pr. pers. ).

2 slags marmelade

Røræg og bacon med purløg

Ristede brunchpølser

Ferskrøget laks med plukkede salater

Græskdrænet yoghurt med blåbær

Serrano skinke med melon

Amerikanske pandekager med ahornsirup

Tomatsalat med mozarella og rødløg.

2 slags pålæg med tilbehør.

Lun leverpostej med ristede champignon.

2 slags modne europæiske oste m/ kiks og oliven.

Fad med blandet frugt.

Med start fra kl. 12:00 til kl. 15:00

Pris for et 3 timers arrangement for min. 25 fuldt betalende personer.

Kr. 285,- per person. 

Børn under 5 år kr. 55,-

Endeligt bindende antal 3 hverdage før.​

Ved køb af velkomstdrink forlænges arrangementet en ½ time. = 

( 3 1/2  timers arrangement )

( ved færre end 20 pers. ring for pris )


Buffet 1

(Kun mod forudbestilling, min 3 dage før)

 

2 slags sild med behørig garniture.

Pandestegt rødspættefilet med citron og remoulade.

Røget laks med lun røræg og purløg.

Tarteletter med høns i asparges.

Kogt kalvespidsbryst serveret med peberrodscreme..

Helstegt kamsteg med hjemmelavet rødkål.

3 slags oste med druer, oliven, kiks og brød.

Gammeldaws æblekage med flødeskum og ribsgelé.

Minimum 10 couv.

Kr. 310,-

​​

                   Endeligt bindende antal 3 hverdage før.​

Buffet 2

(Kun mod forudbestilling, min 3 dage før)

 

Krabbesalat med radiser og grønne asparges.
Varm-røget laks med citron, fennikelsalat

​samt urtecreme.

Tomatsalat med mozzarella, rødløg og basilikumspesto.

Kikærtemos med tapenade af soltørrede tomater.

Rosmarinstegt unghanebryst og grønsagstærte
​med bacon og fetaost.

Helstegt US couvette med
​svampe a lá cremé.

Butterdejsindbagt svinemørbrad med kartoffelkage.

3 slags oste med druer, oliven , kiks og brød.

Hjemmelavet sandkage med saltkaramel.

Minimum 15 couv.

( ved færre end 15 pers. ring for pris )

Kr. 355,-

Endeligt bindende antal 3 hverdage før.​

​Restaurant Krabben | Vallensbæk Havn 7-11 | 2665 Vallensbæk Strand | tlf: 43 54 05 45 | fax: 43 54 06 44 ​

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.1/ 5 stjerner på baggrund af mere end 190 anmeldelser på Facebook​