Frokosttallerken max 10 couv.
Min. 2 couv. pr. pers. kr. 275,-
2 slags hjemme marinerede sild med tilbehør.
Varm røget laks med urte-creme, dild og citron.
Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon.
Lille kalvefilet med bløde løg.
2 slags oste med oliven og kiks.
Brød, fedt og smør.
Frokost anretning max 10 couv.
Min. 2 couv Pris pr. pers. kr. 325,-
2 slags hjemme marinerede sild med tilbehør.
Smørstegt rødspættefilet med
citron og hjemmerørt remoulade.
Varm røget laks med urte-creme, dild og citron.
Hjemmelavet hønsesalat med ristet bacon.
Lille kalvefilet med bløde løg og surt.
2 slags oste med oliven og kiks.
Brød, fedt og smør.
Brunch buffet
(kun mod forudbestilling, senest 5 dage før)
Brødkurv bestående af:
Rugbrød, croissanter og hjemmebagt brød.
The og kaffe
2 slags juice ( 2 glas pr. pers. ).
2 slags marmelade.
Røræg og bacon med purløg.
Ristede brunchpølser.
Varm røget laks med urtecreme, dild og citron.
Græsk drænet yoghurt med blåbær.
Serrano skinke med melon.
Amerikanske pandekager med ahornsirup.
Tomatsalat med mozzarella og rødløg.
Lun leverpostej med ristede champignon.
2 slags modne europæiske oste m/ kiks og oliven.
Fad med blandet frugt.
Med start fra kl. 11:00 til kl. 14:00
Pris for et 3 timers arrangement for min. 25 fuldt betalende personer.
Kr. 350,- per person.
Børn under 5 år kr. 75,-
Endeligt bindende antal 3 hverdage før.
Ved køb af velkomstdrink forlænges arrangementet en ½ time. =
(3 1/2 timers arrangement)
Buffet 1
(Kun mod forudbestilling)
2 slags sild med behørig garniture.
Pandestegt rødspættefilet med citron og remoulade.
Røget laks med lun røræg og purløg.
Tarteletter med høns i asparges.
Helstegt kalvetyksteg med rødvins-sauce.
Helstegt kamsteg med hjemmelavet rødkål.
3 slags oste med druer, oliven, kiks og brød.
Gammeldaws æblekage med flødeskum og ribsgelé.
Minimum 10 couv.
Kr. 395,-
Endeligt bindende antal 3 hverdage før.
Buffet 2
(Kun mod forudbestilling, min 3 dage før)
Krabbesalat med radiser og grønne asparges.
Varm røget laks med citron, fennikelsalat og urtecreme.
Tomatsalat med mozzarella, rødløg og basilikumspesto.
Kikærtemos med tapenade af soltørrede tomater.
Rosmarinstegt unghanebryst og grønsagstærte med bacon og fetaost.
Helstegt US cuvette med svampe a lá cremé.
Butterdejsindbagt svinemørbrad med kartoffelkage.
3 slags oste med druer, oliven, kiks og brød.
Hjemmelavet sandkage med saltkaramel.
Minimum 15 couv.
( ved færre end 15 pers. ring for pris )
Kr. 445,-
Endeligt bindende antal 10 hverdage før.