Grundet stigende smitte i samfundet har vi valgt at lukke restauranten indtil situationen tillader at vi kan forsvare at åbne op igen

OBS! Følg med her på hjemmesiden.

Vh. Og godt Nytår til alle gæster​

Hovedretter

​Fisk og skaldyr efter sæson/ med torvets grønt.

( køkkenchefen sammensætter menuen og prisen). Minimum 20 couverter:

Helstegt oksemørbrad

med sauterede svampe og råsyltede tranebær.
Hertil rødvinssauce og bagt mos af søde kartofler med hasselnødder.​

Tillægspris 55,- pr. couv.

Spinatfarseret perlehønebryst

med ovnbagt hokaido-græskar og rødløg.
Hertil rosmarinstegte pommes risollées samt æblecidersky.

Kalvefilet stegt som vildt

serveret med syltede tyttebær, årstidens grønt, waldorfsalat, hvide kartofler samt ribsgelé og vildt-flødesauce.

Timian-honning marineret andebryst

med årstidens grønt, jordskoktimbale samt friteret østershat.


Hertil kartoffellasagne og portvinsflødesauce.​

Honning glaseret kronhjortefilet

med bagte rodfrugter og rødvinsmarineret pære.
Hertil årstidens grønt samt stegte kartofler og calvadossauce.​

Tillægspris 55,- pr. couv.​

Navigation

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb