​DATO

ARRANGEMENT

Fredag 26. januar​​

Fransk aften fra kl. 18:00 til 23:30 - 6 retter & 6 ​vine - UDSOLGT

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 975,- ​per person.​

Dining Week på Krabben

Skal købes via diningweek.dk

Lørdag 1. juni​

Stor Fisk- og skaldyrs aften fra kl. 18:00 - 23:30

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 975,- ​per person.

Skt. Hans aften

Søndag 23. juni​

Skt. Hans på Krabben fra kl. 17:00. Fast 4-retters menu denne aften.

​Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 450,- per person. Børn under 12 år vælg fra børnemenuen på dagen.

Lørdag 24. august​

Italiensk vin & mad aften fra kl. 18:00 - 23:30. 6-retters menu med tilhørende vine.​

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 975,- ​per person.

Lørdag 14. september​

Middag på Krabben fra 18:00 - 21:30

Snack, Braisseret​ spidsbryst med coleslaw, Stegt flæsk med persillesovs samt forskellige øl (begge dele ad libitum). Pris kr. 575,- per person.

Lørdag den 5. oktober​

Vildt aften fra kl. 19:00 - 23:30. 5-retters menu og tilhørende vine.​

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 975,- ​per person.

Dining Week

Fredag 11. oktober til 

Søndag 20. oktober​

Dining Week på Krabben

Skal købes via diningweek.dk

Mortens aften

​Søndag 10. november

Mortens aften på Krabben.

Skal forudbestilles og forudbetales.

Menuen sælges også ud af huset.​

Mandag 18. november til 

Søndag 22. december​

Juleborde på Krabben

Julens traditionelle anretninger i forskellige størrelser.

Juleborde serveres fra kl. 12:00.

2. juledag

Torsdag 26. december​

Stor julebuffet 2. juledag - 12:00 - 16:00​

Skal forudbestilles og forudbetales.

Pris kr. 450,- per person. Børn under 12 år halv pris.

Hovedretter

​Fisk og skaldyr efter sæson/ med torvets grønt.

( køkkenchefen sammensætter menuen og prisen). Minimum 20 couverter:

Helstegt oksemørbrad

med sauterede svampe og råsyltede tranebær.
Hertil rødvinssauce og bagt mos af søde kartofler med hasselnødder.​

Tillægspris 65,-pr. couv.

Spinatfarseret perlehønebryst

med ovnbagt hokaido-græskar og rødløg.
Hertil rosmarinstegte pommes risollées samt æblecidersky.

Kalvefilet stegt som vildt

serveret med syltede tyttebær, årstidens grønt, waldorfsalat, hvide kartofler samt ribsgelé og vildt-flødesauce.

Timian-honning marineret andebryst

med årstidens grønt, jordskoktimbale samt friteret østershat.


Hertil kartoffellasagne og portvinsflødesauce.​

Honning glaseret kronhjortefilet

med bagte rodfrugter og rødvinsmarineret pære.
Hertil årstidens grønt samt stegte kartofler og calvadossauce.​

Tillægspris 65,- pr. couv.​

Navigation

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb