Arrangementer med servering af sæsonens retter​

Vil du gerne deltage i et af vores arrangementer? Hos Restaurant Krabben i Vallensbæk Lystbådehavn holder vi løbende forskellige former for arrangementer med sæsonens retter. Vi ligger tæt på både Brøndby og Hvidovre, men vores gæster kommer også fra mange andre steder.

Vi har spændende arrangementer året rundt

Vores arrangementer følger årstiderne og sæsonerne, og derfor vil vi blandt andet holde påskebuffet, skaldyrsaften, sankthansaften, forskellige vin & og madaftener, Vildt aften og  mortensaften samt "julen starter". Julefrokoster & julemiddage, helstegte juleænder til afhentning d. 23/12 så man slipper for besværet og kan være mere sammen med familien. Vi griber også andre spændende anledninger året rundt, og det kan for eksempel være en vinaften med tilhørende middag og meget mere.

Vi tilbyder også restaurant til leje. Vi har en skøn udsigt ud over den skønne lystbådehavn, og vi har en dejlig stor terrasse, hvor du kan nyde din mad om sommeren, når du deltager i et af vores arrangementer. Det kan også være, at du blot kommer for at spise frokost eller middag.​

Dansk- og franskinspireret menukort

Vores menukort er inspirereret af dansk, fransk og mangfoldighed, og menukortet afspejler sæsonens råvarer. Vi benytter kun friske råvarer fra grønt-, kød- og fisketorvet. Dertil kommer, at vi byder på friskbagt bonde- og maltbrød efter egen opskrift. Vi har naturligvis altid de klassiske retter i restauranten.

Det er altid en god ide at bestille bord

Vi anbefaler, at du bestiller bord, og visse arrangementer kræver forudbestilling af mad. Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om vores priser eller vil høre mere om restaurant til leje.

Du kan bestille bord fra kl. 10.30 på telefon 43 54 05 45. Drejer det som forespørgsel vedr. selskaber kan i også skrive til os på e-mail til info@restaurant-krabben.dk

​men vær opmærksom på at det er ikke muligt at reservere bord per e-mail. 

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant i Vallensbæk Havn. 

Navigation

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb