Rund fødselsdagsfest med lækre retter og god vin​

Leder du efter et sted at holde rund fødselsdagsfest? Hos Restaurant Krabben i Vallensbæk Lystbådehavn kan vi afholde enhver form for rund fødselsdagsfest samt andre fester med lækre retter og god vin. Vores gæster kommer mange steder – herunder områderne nær Brøndby og Hvidovre mm.

De bedste rammer til en rund fødselsdagsfest

Hvorfor holde rund fødselsdagsfest i hjemmet, når du kan holde den hos os? Vi har mange års erfaring med at holde selskaber. Derfor kan vi sikre dig de bedste rammer, så du blot skal slappe af og nyde din fødselsdag.

Vi har en skøn udsigt ud over lystbådehavnen, som I kan nyde, mens vi tager hånd om både dig og dine gæster. Vi pynter bordene med hvide duge, flotte blomsterdekorationer og levende lys. Samtidig laver vi nogle lækre og festlige retter, som passer til en rund fødselsdagsfest.​

Velkomstdrink, tre retter mad og vin ad libitum

Vi benytter naturligvis altid friske råvarer fra grønt-, kød- og fisketorvet. Et typisk fødselsdagsarrangement begynder med en velkomstdrink, hvorpå vi serverer tre retter mad. Vi serverer hvidvin og rødvin ad libitum under middagen, og vi skænker et enkelt glas dessertvin under desserten. Herefter byder vi på kaffe og te. Det er også muligt at bestille natmad til senere på aftenen.

Kontakt os for at få et tilbud på dit selskab.

Du kan ringe til os på telefon 43 54 05 45 fra kl. 11.00, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en festlig rund fødselsdagsfest. Du kan også skrive til e-mail info@restaurant-krabben.dk, hvis du har et spørgsmål.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!​

Navigation

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb