Desserter

​Minimum 20 couverter:

Gâteau Marcel

serveret med citruscreme og marinerede skovbær. Hertil flager af chokolade samt vaniljeis.

Fragilité triangel med tiramisuis

hertil hvid chokoladecreme og myntemarinerede ananas.

Mørk chokolade creme brulée

serveret med bagt ananas, pistacienødder og appelsinsorbet.

3 europæiske oste

serveret med oliven, årstidens chutney samt knækbrød med rosmarin.

Honningnøddekurv

anrettet med 3 slags is og frugtpuré. Pyntet med friske bær.

Rørt tiramisuflødeis

serveres med frisk frugt vendt med hakkede chokoladestykker og sprød tuille.

​Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Restaurant Krabben - Vallensbæk Havn 7-11, 2665 Vallensbæk Strand

CVR: 26106184​ - Tlf.: 43 54 05 45 -  E-mail: info@restaurant-krabben.dk

​★ ★ ★ ★ ★​

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af mere end 179 anmeldelser på Facebook  fb

​Nyhedsbrev

​Tilmeld dig vores nyhedsbrev her