Quick lunch max 10 couv.
Min. 2 couv. pr. pers. kr. 185,-
2 slags hjemme marinerede sild med tilbehør.
Varm røget laks med urte-creme, dild og citron.
Hjemmelavet hønsesalt med ristet bacon.
2 slags oste med oliven og kiks,
brød fedt og smør.
Frokost anretning max 10 couv.
Min. 2 couv. Pris pr. pers. kr. 278,-
2 slags hjemme marinerede sild med tilbehør.
Smørstegt rødspættefilet med
citron og hjemmerørt remoulade.
Varm røget laks med urte-creme, dild og citron.
Hjemmelavet hønsesalt med ristet bacon.
Lille oksefillet med bløde løg og surt.
2 slags oste med oliven og kiks,
brød fedt og smør.
Brunch buffet
(kun mod forudbestilling, senest 5 dage før)
Brødkurv bestående af:
Rugbrød, croissanter og hjemmebagt brød
The og kaffe
2 slags juice ( 2 glas pr. pers. ).
2 slags marmelade
Røræg og bacon med purløg
Ristede brunchpølser
Varm røget laks med urtecreme, dild og citron.
Græskdrænet yoghurt med blåbær
Serrano skinke med melon
Amerikanske pandekager med ahornsirup
Tomatsalat med mozarella og rødløg.
2 slags pålæg med tilbehør.
Lun leverpostej med ristede champignon.
2 slags modne europæiske oste m/ kiks og oliven.
Fad med blandet frugt.
Med start fra kl. 11:00 til kl. 14:00
Pris for et 3 timers arrangement for min. 25 fuldt betalende personer.
Kr. 325,- per person.
Børn under 5 år kr. 65,-
Endeligt bindende antal 3 hverdage før.
Ved køb af velkomstdrink forlænges arrangementet en ½ time. =
(3 1/2 timers arrangement)
(ved færre end 25 pers. ring for pris)
Buffet 1
(Kun mod forudbestilling, min 3 dage før)
2 slags sild med behørig garniture.
Pandestegt rødspættefilet med citron og remoulade.
Røget laks med lun røræg og purløg.
Tarteletter med høns i asparges.
Kogt kalvespidsbryst serveret med peberrodscreme..
Helstegt kamsteg med hjemmelavet rødkål.
3 slags oste med druer, oliven, kiks og brød.
Gammeldaws æblekage med flødeskum og ribsgelé.
Minimum 10 couv.
Kr. 310,-
Endeligt bindende antal 3 hverdage før.
Buffet 2
(Kun mod forudbestilling, min 3 dage før)
Krabbesalat med radiser og grønne asparges.
Varm-røget laks med citron, fennikelsalat
samt urtecreme.
Tomatsalat med mozzarella, rødløg og basilikumspesto.
Kikærtemos med tapenade af soltørrede tomater.
Rosmarinstegt unghanebryst og grønsagstærte
med bacon og fetaost.
Helstegt US couvette med
svampe a lá cremé.
Butterdejsindbagt svinemørbrad med kartoffelkage.
3 slags oste med druer, oliven , kiks og brød.
Hjemmelavet sandkage med saltkaramel.
Minimum 15 couv.
( ved færre end 15 pers. ring for pris )
Kr. 355,-
Endeligt bindende antal 7 hverdage før.